Susisiekite

Susisiekite

Susisiekite

Medinės Lauko Durys
Kaustytos Aliuminiu

„Zyle Fenster“ klasikinės lauko durys su aliuminio ekranu – tai mažiausiai priežiūros reikalaujančios, šilčiausios (Uw = 0,88 W/m²K) ir vienos saugiausių lauko durų, skirtų A++ klasės namams.

Klasikinės konstrukcijos medžio aliuminio lauko durys – tai daugiau nei 20 metų tobulintas produktas, iš kitų rinkoje siūlomų medinių lauko durų išskiriantis savo šiluminėmis savybėmis, sandarumu bei ypatingu saugumu.

A++ klasės namams siūlome klasikines medines lauko duris su aliuminio ekranu ir dviejų kamerų stiklo paketu, kurių gaminio šilumos perdavimo koeficientas U = 0,88 W/m²K.

Platus lauko durų kaustytų aliuminiu modelių ir dizaino sprendimų pasirinkimas

Medines lauko duris  su aliuminio ekranu gaminame iš keleto skirtingų rūšių medienų ir dažome RAL spalvų paletės spalvomis arba lakuojame natūralios medienos tonais.

Dėl savo išskirtinių šiluminių savybių, dizaino, ekologiškumo, tvirtumo, atsparumo mechaniniams pažeidimams ir temperatūriniams pokyčiams, natūralumo ir puikios garso izoliacijos klasikinės medinės lauko durys su aliuminio ekranu pastaraisiais metais yra pats populiariausias produktas „Zyle Fenster“ medinių durų asortimente tiek Lietuvoje, tiek užsienio rinkose.

Specifikacija

TECHNINĖS CHARAKTERISTIKOS
Šilumos perdavimo koef.
0,88 W/m²K
PRODUKTO SPECIFIKACIJOS
MEDIENA
FSC sertifikuota pušis (dygiuota ir nedygiuota), raudonmedis (meranti ir mahagony), ąžuolas
APDAILA
Daugiau nei 400 RAL spalvų (išore ir vidus); lakuojami natūraliais medžio tonais (išore ir vidus)
STIKLINIMAS
48mm trijų stiklų (dviejų kamerų) paketas, užpildytas argono dujomis ir selektyvine danga. Paketo Ug = 0,5 W/m²K
DEKORATYVINIS DALINIMAS
25mm Išorinis dekoratyvinis medinių langų dalinimas klijuojamas ant stiklo paketo; Dekoratyvinis medinių langų dalinimas stiklo paketo viduje

Kiti produktai

Susisiekite

Susisiekite

Susisiekite

Close

Užpildykite formą failų parsisiuntimui